О нама

eMedicina je web portal kreiran s ciljem omogućavanja modernog i savremenog - online prikaza ponude zdravstvenih usluga u Republici Srpskoj.
Učestvovanje u ovom projektu donosi mnoge beneficije, kako za zdravstvene kuće koje žele da promovišu svoj rad putem ovom portala, tako i za krajnje korisnike, odnosno stanovništvo koje traži navedene usluge.

Pregledanje portala emedicina.onfo omogućava posjetiocu da putem svog računara, mobilnog telefona, tableta ili nekog drugog uređaja ima uvid u kompletnu ponudu zdravstvenih, odnosno medicinskih usluga u njegovom gradu, odnosno u njegovoj regiji. Na taj način doprinosimo uštedi vremena i novca prilikom pronalaženja adekvatne ustanove za liječenje, zakazivanja pregleda, komunikacije sa zdravstvenom kućom i mnoge druge prednosti.

Sve zdravstvene kuće koje se nalaze na našem portalu su veoma ozbiljno shvatile obavljanje svoje djelatnosti i ne prepuštajući ništa slučaju odlučile da održe korak s vremenom, da se prikažu širom narodnoj masi na najmoderniji način te tako podignu svoje poslovanje na jedan viši, kvalitetniji nivo.

Portal eMedicina omogućava pretraživanje ponude zdravstvenih usluga po više kriterijuma, po vrsti ustanove koju tražite (apoteke, banje, privatne klinike i sl.), po grani medicine koja Vas kao posjetioca zanima (ginekologija, oftalmologija, kardiologija, stomatologija itd.) ili po ključnim riječima koje se nalaze u nazivu ili opisu djelatnosti traženog poslovnog subjekta.

Integrisali smo mapu ustanova, pa tako možete veoma jednostavno pronaći određenu zdravstvenu ustanovu na interaktivnoj Google mapi, što Vam uveliko omogućava snalaženje u gradu, dolazak do odredišta, a i s druge strane saznanje da se određene ustanove nalaze u Vašoj neposrednoj blizini, iako to možda prije niste znali.

Portal je kreiran u skladu sa najnovijim trendovima web developmenta te je kreiran tako da bude maksimalno prilagođen krajnjem korisniku, odnosno osobi koja ga pretražuje/posjećuje. Prikaz smo prilagodili bilo kom uređaju sa koga pristupate portalu eMedicina.info, pa tako imate efikasan i lak pregled sadržaja bilo da pristupate putem mobilnog uređaja ili putem Vašeg kućnog računara, bez obzira na dimenzije monitora.

eMedicina.info sadrži sve bitne informacije o svim ustanovama odnosno subjektima koji su ispisani na ovoj web prezentaciji. Tako imate osnovne kontakt podatke za svaku ustanovu - naziv, adresa, broj telefona, mail adresa i sl. takođe je ukratko opisan istorijat i osnovne djelatnosti iste, te je sve to popraćeno foto albumima u sekciji "multimedia". Na ovaj način možete stvoriti punu sliku u svakom subjektu koga pregledate na našem portalu.

U sekciji "novosti" možete redovno pratiti novosti koje se tiču zdravog života, zdrave ishrane, njege Vašeg tijela i ostale informacije vezane za očuvanje zdravlja, jer kako kažu: "U zdravom tijelu - zdrav duh"

Za sva Vaša pitanja stojimo na raspolaganju, te nam se možete obratiti putem interaktivne kontakt forme ili na jedan od brojeva telefona navedenih u rubrici "kontakt".